Mitt namn är Maria Zamani och det är mestadels mig som ni kommer att träffa när ni kommer till vårt fantastiska språkcafé. Jag är född och uppvuxen i Malmö, men mina föräldrar kommer från forna Jugoslavien. I dagsläget bor jag i ett litet radhus i Staffanstorp tillsammans med min sambo, våra barn samt en katt och en hund.

Jag har en filosofie magister examen i Internationell migration och etniska relationer och talar flera olika språk bland annat serbiska/bosniska/kroatiska, persiska, dari, engelska samt svenska. Jag har alltid varit fascinerad av människor från andra länder/kulturer och reser gärna utomlands vilket har inverkat på mitt val av yrke. De senaste tolv åren har jag arbetat med arbetsinriktad sfi, branschsvenska, som etableringslots och coach.

På fritiden umgås jag med min familj och nära vänner, arbetar i trädgården, läser och experimenterar med olika bakverk.

Ni är Hjärtligt välkomna till oss på Företagsutveckling och vårt språkcafé varje onsdag klockan 10.00 på Västmanlandsgatan 3 i Malmö.