Som affärsutvecklare och säljare ansvarar du för att göra avslut på alla de företag som löpande registrerar sig på vår kunds plattform. Du ansvarar också för att hitta nya kunder genom kreativitet, mässor och digital närvaro samt att få in dem i säljprocessen.

Tjänsten innebär mycket kundkontakt. Entusiasm och professionalism är viktigare än många års säljerfarenhet, även om det är mycket meriterande. Vi söker en person som inte är rädd för att ta tag i saker och ansvara för att de genomförs. Vi är ett litet team med kollegor i Frankrike, Vietnam, Stockholm och Indien, men med huvudkontor i Lund där också denna tjänst kommer vara baserad.

Tjänsten innebär att
• Hantera testanvändare. Se till att de kommer igång och utvärdera vad de behöver och hur vi kan hjälpa dem
• Se till att intresserade företag skapar testkonton som sedan följs upp
• Utveckla vår säljtratt och pipeline både strategiskt och hands on
• Utforska och utveckla våra samarbeten
• Hitta nya effektiva och kreativa sätt att nå våra målgrupper
• Lära känna våra användares behov och säkerställa att vi levererar

Om dig
Du behöver vara social, gilla att lyfta luren och prata med nya användare samt visa ett stort intresse för hur vi kan hjälpa dem. Men också en stor förståelse för online försäljning. Du bör också kunna vara kreativ vad gäller digital kundanskaffning och hitta nya sätt att nå nya användare och målgrupper.
Entusiasm och vilja att leverera resultat är viktigt för denna position. Men även att kunna ta eget initiativ och eget ansvar. Erfarenhet från försäljning och marknadsföring är ett stort plus. Goda kunskaper i engelska är ett krav

Kontaktperson för denna rekrytering är Magnus Hansson, 0768-616185

Skicka din ansökan till: ansok@futveckling.se